Welkom

Seelt IT & Commercial Contracting is een niche advocatenkantoor, gespecialiseerd in het opstellen, analyseren en uitonderhandelen van commerciële contracten in en buiten de ICT sector.

 

Seelt staat voor een pragmatische aanpak van commerciële contracten met de focus op het borgen van en helpen bouwen aan de commerciële belangen van zijn cliënten. Seelt biedt dienstverlening op het hoogste niveau, zowel wat betreft de inhoud als de geboden service.

 

Seelt biedt specifieke expertise met betrekking tot commerciële contracten voor IT en telecommunicatiediensten. Seelt heeft een brede ervaring in het bijstaan van zowel afnemers als leveranciers op dit gebied. Seelt heeft een goed inzicht in branchegebruiken en het jargon en kan mede daardoor snel schakelen met technische en commerciële experts om op efficiënte wijze tot goede contracten te komen.

 

Seelt IT & Commercial Contracting is in 2006 opgericht door Merijn Seelt. Hij heeft als advocaat twaalf jaar ervaring op het gebied van het IT en commercieel contractenrecht die hij grotendeels heeft opgedaan bij het leidende internationale advocatenkantoor Allen & Overy. Onder zijn klanten rekent hij zowel multinationals als Heineken en Randstad als snelgroeiende innovatieve ICT bedrijven en start-ups.

 

RECENT NIEUWS EN INFO
Géén nieuwsberichten gevonden.